Следвайте Гласове в ТелеграмНабирането на убийци за нападението в Крокс е

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНабирането на убийци за нападението в Крокс е
Коментари Харесай

Руски медии: Терористите от Крокс са вербувани чрез украинското посолство в Таджикистан

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Набирането на убийци за нападението в " Крокс " е станало в Таджикистан посредством украинското посолство в страната, пишат съветски медии и привеждат доказателства за метода, по който е проведено нападението на рок концерта край Москва.

Според readovka.news чиновник на посолството на Украйна в Таджикистан е някогашен началник на външното разузнаване на Украйна, а на 10 март консулство е пуснало публикация за хора, които биха могли да извършат терористичния акт. 

Няколко седмици преди нападението на страницата на украинското посолство в Таджикистан е оповестена открита поръчка за наемане на убийци

 Консулството е търсело чужденци, които да се причислят към " Международния легион ", и е предоставяло всички контакти - евентуалният терорист е трябвало единствено да написа или да се обади. Работата по набирането на задгранични жители се ръководеше от изключителния украински дипломат Валерий Евдокимов, някогашен ръководител на външното разузнаване при Зеленски. Цялата страница за него на уеб страницата на организацията е изтрита.

Родните поданици на Таджикистан постоянно са обект на вербовка от страна на украинските служби за сигурност: един подобен е хванат да снима обекти във военно отделение край Москва. Сега, откакто поръчката е изпълнена, заявката за търсене на убийците е изтрито, само че интернет помни всичко: скрийншот на обявата е непокътнат от локалните медии. Терористичната организация ГУР се опита да убие два заека с един патрон - да разпали етническа свада и да убие повече цивилни по изтънчен метод. Както сподели президентът, възмездието е неизбежно и всички забъркани ще платят за гибелта на съветските жители.

Инфо: readovkanews

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР